Lid worden

Scouting in Oudewater is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft de Jorisgroep meer dan 200 jeugdleden en vrijwilligers die binnen een of meerdere speltakken actief zijn!

Lijkt jou het ook leuk om lid te worden van de Jorisgroep? Of lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Vul dan je gegevens in op het inschrijfformulier. Na het invullen van je gegevens neemt de ledenadministratie contact met je op. Meer weten over het lidmaatschap? Klik hier!

3x gratis komen kijken


Je bent niet meteen lid, je kunt altijd eerst drie keer vrijblijvend komen meedoen, voordat je besluit lid te worden. Als je onderstaand formulier invult, spreken we met je af wanneer je drie keer kunt komen kijken.

Lid worden

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kies een geboortejaar
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Je hebt geen geldig telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig mobiel telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig mobiel telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig e-mailadres opgegeven
Je hebt geen geldig e-mailadres opgegeven
Ongeldige invoer
Foto- en videomateriaal
Tijdens (groeps)activiteiten worden mogelijk foto's en/of filmpjes gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor publicatie op de sociale mediaprofielen van de Jorisgroep, in groepscorrespondentie (nieuwsbrief, website, jaarboekje) of interne vertoning. Wij vragen eenmalig toestemming hiervoor. Deze toestemming kan te allen tijde ingetrokken worden.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Hoe werkt het?

Na het invullen van het lidmaatschapsformulier ontvang je van de ledenadministratie een bevestiging. Je kan dan eerst drie keer vrijblijvend komen kijken en meedoen. De speltak waar je wilt komen kijken spreekt met je af wanneer dat kan. Mocht je het na drie weken toch niets vinden, ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je automatisch lid en kun je iedere week komen. Op dat moment ontvang je van ons een informatieboekje, een welkomstbrief en een contributiemachtiging. In het informatieboekje lees je alles over onze vereniging, wat je precies nodig hebt aan kleding, hoe het werkt met de contributie, enzovoorts. Verderop op deze pagina vind je ook al de eerste informatie.

Wachtlijst

Voor sommige speltakken is er een wachtlijst. Ondanks een wachtlijst kun je altijd drie keer vrijblijvend komen kijken. Zodra er een plekje vrij is bij de speltak, nemen we contact met je op. 

  • Bevers: direct plaats voor kinderen van 4,5 - 5,5 jaar
  • Welpen-meisjes: direct plaats
  • Welpen-jongens: direct plaats
  • Scouts-verkenners: direct plaats
  • Scouts-gidsen: direct plaats
  • Explorers: direct plaats

Over het lidmaatschap

Gratis en vrijblijvend 3x komen kijken

Als je lid wilt worden van de Jorisgroep dan is er de mogelijkheid om eerst drie keer te komen kijken. Je doet dan mee aan alle activiteiten en maakt voor het eerst kennis met 'Scouting' en de groep. Mocht je het na drie weken toch niets vinden, ben je nergens toe verplicht. Vind je het wel leuk, dan word je automatisch lid en kun je iedere week komen. Als je een paar maanden lid bent word je geïnstalleerd en mag je een compleet uniform dragen. Op dat moment hoor je er echt bij!

© 2018-2022 Scouting Jorisgroep Oudewater

Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?