jongens en meisjes van 4,5 - 7 jaar

Bevers

Alle jongens en meisjes vanaf 4,5 jaar oud mogen bij de bevers. We spelen in Hotsjietonia, dat is een fantasiedorpje waar heel veel vriendjes wonen, waaronder Stuiter. Stuiter is super leuk en grappig en we beleven samen de leukste avonturen! We doen heel veel verschillende activiteiten. Spelletjes, knutselen, sport, dansen, springen en natuurlijk echte Scoutingactiviteiten, bijvoorbeeld bij een kampvuurtje.

Wat doe je allemaal bij de bevers?

Heel veel leuke spelletjes, vaak samen met onze vriendjes waarover je hierboven al wat meer hebt kunnen lezen. We spelen vaak buiten, zingen en dansen, luisteren naar verhalen, knutselen, kladden lekker met stoepkrijt of doen een speurtocht.

De bevers houden ook van een feestje, want we vieren bijvoorbeeld ieder jaar met de welpen Sinterklaas en we hebben ieder jaar ons eigen mini kamp, dan slapen we één nachtje met z’n allen in clubgebouw De Draak.

Je gaat spelenderwijs van alles ontdekken en leren

Team

Uitdaging

Avontuur

Creativiteit

Traditie

LEIDINGTEAM

Zaterdag van 10.30 uur – 12.00 uur

Scoutfit

Bij de bevers dragen we, net als bij alle andere speltakken, de Scoutfit. De bevers dragen een rode blouse. Daarbij hoort een blauwe spijkerbroek en een groene das.

Als je een paar keer bij de bevers bent geweest, wordt je geïnstalleerd, dat betekent dat je er echt bij hoort en dan mag je officieel ook je das bij je Scoutfit dragen.

Na de bevers?

Als je 7 jaar bent geworden en de zomervakantie is voorbij, dan is het tijd om over te vliegen! Overvliegen? Maar ik kan helemaal niet vliegen! Dat klopt… overvliegen is een scoutingtraditie.

Het betekent dat je van de ene speltak, naar de andere gaat. We hebben de welpen-jongens en de welpen-meisjes.

Kom je met ons meedoen?