Lasergames huren

Lasergames huur je goedkoop bij Scouting Jorisgroep Oudewater


Een hele dag plezier op je eigen locatie met echte lasergame geweren. Speel gave spellen en maak gebruik van leuke extra's zoals targets. De lasergame geweren geven licht als je geraakt wordt, dus extra leuk om 's avonds of op een donkere locatie te spelen. Instellen is eenvoudig en je kunt spelen in meerdere teams. De lasergame geweren werken zonder vesten; alles wat je nodig hebt zit op het geweer zelf. De sets zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en zijn ideaal voor verjaardagsfeestjes, teambuildingsactiviteiten en groepsactiviteiten voor jong en oud. Een set met tien geweren kost slechts €50,- inclusief batterijen, geleverd in handige koffer. Let op: bij het huren betaal je tevens een borg van €50,-.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Je hebt geen geldig e-mailadres ingevuld
Gewenst aantal geweren en extra's
Hieronder kies je het gewenste aantal lasergame geweren. De geweren zitten per 10 stuks in een handige opbergkoffer en worden verhuurd inclusief opgeladen batterijen. Aanvullend kun je targets huren. Een target kan gebruikt worden als vlag of doel om op te schieten, maar kan ook bij je gedragen worden. Leuk voor extra spelmogelijkheden!
Je hebt geen aantal lasergame geweren gekozen
Invalid Input
Wanneer wil je huren?
Kies hieronder de dag waarop je de lasergames wilt huren. In overleg bepalen we waar en wanneer je de lasergames ophaalt en terugbrengt. Bij meerdere dagen gebruik geldt de volgende staffel voor de huurprijs: 2 dagen factor 1,5 / 3-4 dagen factor 2,0 / 5-7 dagen factor 2,5.

Je hebt geen datum ingevoerd

Je hebt geen datum ingevoerd
Invalid Input
Verhuurvoorwaarden
Je ontvangt van ons per e-mail een reserveringsbevestiging met factuur. Het huurbedrag moet samen met de borg voorafgaand aan de huurperiode door ons ontvangen zijn. Indien de materialen in goede staat worden geretourneerd, wordt de borg terugbetaald op het bij ons bekende rekeningnummer.
Let op: de huur is pas definitief als je van ons een bevestiging hebt gehad dat de lasergames daadwerkelijk beschikbaar zijn!!
Je dient akkoord te gaan met de voorwaarden
© 2018-2022 Scouting Jorisgroep Oudewater

Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?