Gi-ga-groene avonturen

Scouting in Oudewater is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft de Jorisgroep meer dan 200 jeugdleden en vrijwilligers die binnen een of meerdere speltakken actief zijn!

Gi-Ga-Groene avonturen bij Scouting


De Kinderboekenweek gaat weer beginnen! Van 5 t/m 16 oktober is het feest en kunnen kinderen allerlei leuke dingen beleven rondom lezen en leesplezier. Dit jaar kleurt de Kinderboekenweek Gi-Ga-Groen en staat deze geheel in het teken van de natuur.

In Oudewater kunnen de kinderen meedoen aan allerlei leuke workshops. Luister naar verhalen over bomen en doe mee aan een unieke natuurbeleving door IVN natuureducatie in de Bibliotheek. Maak je heerlijke Gi-Ga groene hapjes in het Cultuurhuis of speel mee in het recycle-orkest van het Muziekhuis en maak je eigen videoclip rond het 123ZING Kinderboekenweeklied Gi-Ga-Groen. Het kan allemaal tijdens de Kinderboekenweek in Oudewater. Ook bij de Scouting staan de spelactiviteiten tijdens de wekelijkse opkomst in het teken van Gi-Ga-Groen. Daarnaast kun je de hele maand oktober de Gi-Ga-Groen game spelen in de Bibliotheek.

Bibliotheek Het Groene Hart, de cultuurcoach, IVN natuureducatie, Chris Cuisine, Scouting Jorisgroep Oudewater en het Muziekhuis Oudewater hebben met elkaar een mooi programma samengesteld, waarbij er voor iedereen wat leuks te beleven valt. Lezen is tenslotte een feestje en dat mag gevierd worden!

Doe 8 oktober gratis mee bij Scouting
Op zaterdag 8 oktober kun je meedoen bij Scouting aan de Gi-ga-groene avonturen bij de bevers (5-7 jaar) en welpen (7-11 jaar). Nadat je op 8 oktober bent geweest kun je nog twee andere zaterdagen gratis komen meedoen! Wil je erbij zijn? Vul dan onderstaand formulier in.

Bevers 10.30 12.00 uur (jongens & meisjes 5-7 jaar)
Welpen-meisjes 10.00-12.00 uur (7 t/m 11 jaar)
Welpen-jongens 13.30-15.30 uur (7 t/m 11 jaar)
Gratis deelname (wel vooraf aanmelden)

Klik hier om het gehele programma van de Kinderboekenweek in Oudewater te bekijken

Aanmelden 3x gratis meedoen!

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kies een geboortejaar
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Je hebt geen geldig telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig mobiel telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig mobiel telefoonnummer opgegeven
Je hebt geen geldig e-mailadres opgegeven
Je hebt geen geldig e-mailadres opgegeven
Ongeldige invoer
Foto- en videomateriaal
Tijdens (groeps)activiteiten worden mogelijk foto's en/of filmpjes gemaakt. Deze kunnen gebruikt worden voor publicatie op de sociale mediaprofielen van de Jorisgroep, in groepscorrespondentie (nieuwsbrief, website, jaarboekje) of interne vertoning. Wij vragen eenmalig toestemming hiervoor. Deze toestemming kan te allen tijde ingetrokken worden.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2018-2022 Scouting Jorisgroep Oudewater

Onze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Ga je hiermee akkoord?